Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ مرکز اصفهان ،فوق تخصص زنان و زایمان ومحقق وپژوهشگر مرکز باروری وناباروری رویان اصفهان با اشاره به تحقیقات برروی 15 هزار زن بارداری که با این وسیله ارتباطی سروکار زیادی داشتند و مقایسه با زنان بارداری که تلفن همراه در دسترس نداشتند گفت: این تحقیقات نشان داد زنانی که تلفن همراه در دسترس داشتند، بیشتر در معرض سقط جنین ، زایمان زودرس و متولد شدن کودکان بیش فعال وعصبی بودند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکترسیدمهدی احمدی با بیان اینکه میزان تاثیرگزاری روی هر فرد بسته به ژنتیک فرد ، شدت امواج ومدت زمان قرارگیری در برابر امواج است افزود: امواج مغناطیسی تلفن همراه باعث ناباروری و تاثیرگزاری برروی اسپرم وتخمک و روی سلولهای تشکیل دهنده جنین می شود .
دکتراسدا... کلانتر نیز برکاهش زمان مکالمه با تلفن همراه ، استفاده از هندزفری ، استفاده نکردن از موبایل درزمان حرکت کردن و نقاطی که خط نمی دهد تاکیدکرد وافزود: هنوز تاثیر امواج تلفن همراه برروی انسان به صورت صددرصد ثابت نشده اما محققان به زودی نتیجه تحقیقات شان را اعلام می کنند.
وی با بیان اینکه تعداد تلفن های همراه درایران بیشتر از جمعیت کشوراست بطوری که برای جمعیت 80 میلیونی ایران 100 میلیون سیمکارت ثبت شده افزود: مردم ما از عوارضی که این وسیله ارتباطی کوچک روی آنها دارد ، غافلند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۶۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد شمسایی مدیر کل تنظیم مقررات رادیویی شمالشرق و کارشناس حوزه امواج و ارتباطات رادیویی در ویراستی نوشت: معمولا برای خريد يك گوشی تلفن همراهِ جديد به بِرند، مدل، سيستم عامل، قيمت، امكانات، زيبايی، و غيره از آن توجه می کنیم. اما توصیه بهداشت_الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.

امیر لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات در واکنش به این مطلب با انتشار پستی در پیامرسان ویراستی نوشت: «برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.»

                                         

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: با تولید تلفن همراه ایرانی قصد رقابت با مدل های موجود را داریم (فیلم)
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • آسمان گلستان تا فردا تحت تاثیر امواج سامانه کم فشار قرار دارد
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات