Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@09:17:56 GMT

فناوری هارپ؛ شایعه داغ روزهای پس از زلزله +فیلم

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۶۷۹۳۹

فناوری هارپ؛ شایعه داغ روزهای پس از زلزله +فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در بحبوحه روزهایی که مردم تهران و چند شهر این استان درگیر ترس و اضطراب ناشی از زلزله هفته گذشته بودند، شایعه‌سازان دست به دامن موضوعی جالب و انصافا مناسب با همین حال و هوا زدند. این شایعه‌ حوالی سال 2010  و در زمان زلزله  هائیتی، در نقطه‌ای دیگر از جهان نیز به گوش می رسید؛ رخدادی که از چند ماه پیش با شنیدن صداهایی عجیب و غریب در برخی نقاط مرزی و زمین لرزه‌های پی در پی در سطح کشور زمزمه‌های آن قوت گرفت؛ پدیده‌ای به نام  "هارپ "

هارپ پروژه‌ای علمی پژوهشی است که حدود 24 سال پیش توسط تیمی مشترک از نیروی هوایی و دریایی، دانشگاه آلاسکا و حدود 15 دانشگاه دیگر آمریکایی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می‌شد این تحقیق به منظور شناخت بیشتر یکی از لایه‌های مهم جو به نام یونوسفر صورت می‌گیرد اما بعدها مشخص شد که هدف چیز دیگری بوده است؛ تکمیل یک سلاح نو ( پروژه‌ای با تکنولوژی جنگ ستارگان )  که به زبان ساده برای تقویت ارتباط زیردریایی‌های مجهز به سلاح اتمی طراحی شده است.

لایه یونوسفر با قدرت خداوندی خود قادر است برای تأمین سلامت زندگی مردم پرتوهای خطرناک خورشید (اشعه فرابنفش و ایکس) را جذب و از ورود آنها به زمین جلوگیری کند؛ چیزی که در حال حاضر  به دست بشر به یک سیستم خطرناک و مضر تبدیل شده است.

محققان  در اجرای پروژه هارپ 180 برج آنتن آلومینیومی به ارتفاع 50 متر و 23 سانتی متر در زمینی به وسعت 23 هزار متر مربع در آلاسکا نصب کردند. این آنتن‌ها با تولید امواج مافوق کوتاه و فرستادن آنها به دورترین و ناشناخته‌ترین لایه‌ جو زمین به نام یونوسفر (در فاصله 50 تا 100 کیلومتری جو زمین )  باعث  وقوع اتفاقاتی خطرناک می‌شوند.

در حقیقت بخشی از این امواج در ارتفاع 10 تا 350 کیلومتری سطح زمین جذب می‌شود و با ایجاد تغییر در الکترون‌ها، یونوسفر را گرم می‌کنند.حالا با گرم شدن محیط، یونوسفر هم دست به کاری غیر طبیعی می‌زند و با تولید امواجی مافوق کوتاه و با استفاده از قابلیت انعکاسی خود این امواج را به زمین می‌فرستد.

این  امواج به واکنش های زیست محیطی شدید در دل زمین منجر می‌شود. در نتیجه گسل‌های درونی زمین  فعال و در نهایت لرزش زمین و حرکت لایه‌های آن منجر به رخدادی غیرطبیعی شبیه زلزله می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۷۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپیس، الگوریتم جدید هوش مصنوعی ردیابی سیارک، به نام Tracklet-less Heliocentric Orbit Recovery یا THOR، بیش از ۴۰۰ هزار تصویر آرشیوی از آسمان شب را بررسی کرد که توسط آزمایشگاه ملی تحقیقات نجوم نوری مادون قرمز (NOIRLab) نگهداری می شد. این الگوریتم برای انجام کار خود به ۵ رصد در طول ۳۰ روز از یک بخش خاص از آسمان نیاز دارد و آموزش داده شده است تا ۱.۷ میلیارد نقطه نوری را تنها در یک تصویر در هر فضا تجزیه و تحلیل کند.

ستاره شناسان همچنین از هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت تصویر و تجزیه و تحلیل عکس های فضایی استفاده می کنند. برخی از هوش مصنوعی حتی ممکن است به نجات زمین از یک سیارک فاجعه آمیز کمک کند. اگرچه دانشمندان زمان زیادی را صرف جستجوی سیارک ها در فضا، از جمله در منظومه شمسی کرده اند، اما یافتن برخی از آنها بسیار چالش برانگیز است.

یک الگوریتم جدید هوش مصنوعی حدود ۲۷۵۰۰ سیارک را در عکس‌های تلسکوپ موجود در معرض دید قرار داده است. الگوریتم هوش مصنوعی به دانشمندان کمک می کند تا سیارک ها را ردیابی کنند که برخی از آنها ممکن است روزی با زمین برخورد کنند. بسیاری از سیارک‌های جدید در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری قرار دارند.

دانشمندان در حال حاضر بیش از ۱.۳ میلیون سیارک را در این بخش از منظومه شمسی یافته اند، اما به نوعی، با وجود اینکه در عکس های تله فوتوی قدیمی قرار داشتند، هنوز نزدیک به ۳۰۰۰۰ مورد از آنها پیدا نشده بود. از این سیارک‌ها که در طی حدود ۵ هفته یافت شده‌اند، ۱۵۰ سیارک مسیرهایی دارند که می‌توانند آنها را به مدار زمین هدایت کنند، اگرچه به نظر می‌رسد هیچ کدام قرار نیست به این سیاره برخورد کنند.

بیشتر بخوانید:

پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید

با این حال، با توجه به اینکه یک سیارک می تواند آسیب قابل توجهی به زمین وارد کند اطلاع قبلی ضروری است.

کد خبر 849482 برچسب‌ها ناسا کره زمین هوش‌ مصنوعی نجوم - سیاره - ستاره فضاپیما - کاوشگر

دیگر خبرها

  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید در روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!
  • آسمان گلستان تا فردا تحت تاثیر امواج سامانه کم فشار قرار دارد
  • این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • وقوع سیل در افغانستان ۱۴ کشته برجای گذاشت